راهکارهای عینی پاسخ‌گویی قرآن به نیازهای انسان معاصر
ابراهیم کلانتری*
، dr.ekalantari@gmail.com
قرآن کدام راهکارهای عینی را برای پاسخ به نیازهای انسان، به‌ویژه انسان معاصر معرفی می‌کند؟
تلاش نگارنده در این مقاله بر جست‌وجوی راهکارهای عینی پاسخ‌گویی قرآن کریم به نیازهای انسان متمرکز شده است و برای رعایت ترتیب منطقی بحث، مقاله در دو بخش ساماندهی شده است: بخش نخست نیازهای انسان را از منظر اندیشمندان دینی و دانشمندان روان‌شناسی بررسی و تبیین و در نهایت انواع نیازهای انسان را فهرست می‌کند. نویسنده در همین بخش گذری نیز بر وضعیت نیازهای انسان عصر جدید دارد. بخش دوم که حجم بیشتری دارد، راهکارهای عینی قرآن برای پاسخ‌گویی به نیازهای انسان را بررسی و تبیین می‌کند. نویسنده در این بخش با توجه به قلمرو و مجال محدود مقاله، بسیاری از این راهکارها را به اختصار مورد توجه قرار می‌دهد.
واژه‌های کلیدی: راهکارهای قرآنی، نیازهای جسمی، نیازهای روانی، نیازهای روحی، انسان معاصر.
دریافت: 1400/4/7 | پذیرش: 1400/4/7 | انتشار: 1400/4/7

XML     Print

کلانتری ابراهیم. راهکارهای عینی پاسخ‌گویی قرآن به نیازهای انسان معاصر. نشریه علمی مطالعات تفسیری. 1389; 1 (2)

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4642